Membership/Active contributor membership/Translated forms/Non mapping contributions/NL

From OpenStreetMap Foundation

Aanvraagformulier voor actief lidmaatschap van OpenStreetMap-bijdragers (niet-mapping)

deutsch ελληνικά français galego polski add a language


https://join.osmfoundation.org/active-contributor-membership/application-form-for-active-contributor-membership-other/

We verwachten een bijdrage aan het OpenStreetMap-project die qua inspanning vergelijkbaar is met een gemiddelde mapper die tenminste 42 dagen per jaar bijdraagt aan OpenStreetMap. Geef hieronder een toelichting van uw activiteiten en het bestuur zal uiteindelijke beslissen over uw aanvraag. Uw activiteiten mogen niet betaald zijn wil U in aanmerking komen voor dit actieve bijdragerslidmaatschap.

Voor meer informatie over de voorwaarden, zie : https://wiki.osmfoundation.org/wiki/Membership/Active_contributor_membership Als u een actieve mapper bent met 42 of meer mappingdagen in de afgelopen 365 dagen, gebruik dan het andere formulier voor actieve mapping-bijdragers

1. Voornaam (vereist)

2. Familienaam (vereist)

3. Land waar je verblijft (vereist)

4. E-mail (vereist)

5. OpenStreetMap gebruikersnaam (vereist)
Uw OpenStreetMap-gebruikersnaam wordt gebruikt om uw identiteit te verifiëren. Er wordt een bericht naar uw account gestuurd. Merk op dat uw gebruikersnaam hoofdlettergevoelig is.

6. Schrijf me in op de OSMF-Talk mailinglijst. (U kunt zich handmatig (af) inschrijven).
[ ] Schrijf mij in

Houd er rekening mee dat er enkele handmatige stappen zijn bij het verwerken van deze aanvragen, dus het kan enkele dagen duren voordat u iets van ons hoort.

7. Licht Uw bijdrage aan OpenStreetMap toe (verplicht)
We hebben een manier nodig om uw bijdrage te verifiëren. Daartoe moedigen we u aan om bekende leden van de gemeenschap of organisaties, die op de hoogte zijn van Uw niet-mapping activiteiten, te vermelden

Vul hier de aanvraag in.


Vertaling door Georges Kuster