Membership/Active contributor membership/Translated forms/Mapping Activity/NL

From OpenStreetMap Foundation

Aanvraagformulier voor actief lidmaatschap van kaartbijdragers

deutsch ελληνικά français galego polski add a language


Vertaling van: https://join.osmfoundation.org/active-contributor-membership/application-form-for-active-contributor-membership-mapping/

We zullen controleren of het OpenStreetMap-account van u is en in de afgelopen 365 dagen 42 kaartdagen heeft gehad. Kijk hier voor meer informatie over de voorwaarden. Uw activiteiten mogen niet betaald zijn om in aanmerking te komen voor dit actieve bijdragerslidmaatschap.

Om te ontdekken hoeveel kaartdagen u heeft, kunt u de tool “Hoe heeft u bijgedragen” gebruiken voor een schatting.

Als u bijdraagt aan OpenStreetMap op een andere manier dan in kaart brengen, maar dat deze inspanning gelijkwaardig is aan de vereisten voor het in kaart brengen, kunt u ook in aanmerking komen. Vul het andere formulier in om uw bijdragen toe te lichten.

1. Voornaam (vereist)

2. Familienaam (vereist)

3. Land waar je verblijft(vereist)

4. E-mail (vereist)

5. OpenStreetMap gebruikersnaam (vereist)
Uw OpenStreetMap-gebruikersnaam wordt gebruikt om te verifiëren dat u de vereiste van 42 kaartdagen in de afgelopen 365 dagen volledig hebt ingevuld. Er wordt een bericht naar uw account gestuurd. Merk op dat uw gebruikersnaam hoofdlettergevoelig is.

6. Schrijf me in op de OSMF-Talk mailinglijst. (U kunt zich handmatig (af) inschrijven).

[ ] Schrijf mij in

Houd er rekening mee dat er enkele handmatige stappen zijn bij het verwerken van deze aanvragen, dus het kan enkele dagen duren voordat u iets van ons hoort.

Vul hier de aanvraag in.


Vertaling door Georges Kuster